2021 Vyrų Hip-Hop Negabaritinių Marškinėliai Streetwear Laišką, Print T-Shirt Harajuku Medvilnės Atsitiktinis Vasaros Trumpomis Rankovėmis Marškinėlius Tee Viršūnės

0
0 Atsiliepimai
€9.02 €13.87

  • Kategorijos:
  • Žymos:
    striukė giv, giv womens, megztinis giv, paprastas krepšys duoti, givenchy dvasios marškinius, giv apyrankė, giv oda, dizaineris maišą, "givenchy" žvaigždžių marškinėliai, balta giv vyrai.
  • Prekės kodas:
    w12365

Aprašymas

Sveiki!Laukiame jūsų atvykstant !

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Prekės Informacija Medžiagos: Medvilnė Euro Dydis: XS/S/M/L/XL/2XL/3XL Modelis: Kaip nuotraukose parodyta .Kreiptis: Priklauso deily laisvalaikio T-shirt.Drabužio Priežiūros: Rankų plovimo rekomenduojama ir sausas valymas .

Pakuotė: 1 VNT.

Dydžių Lentelė

Apibūdinti produktą dydžių, įskaitant įvairių Sku " įvairių dydžių.

PASLAUGOS

Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjai

Visi užsakymai siunčiami iš www.supinam.lt sandėliuose per 24 valandas

Speciali klientų aptarnavimas

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

Mėgautis ramybe su www.supinam.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga

PRISTATYMAS

1. Mes Laivas visame Pasaulyje

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jūsų Daiktai bus išsiųsti per 1 ar 2 darbo dienas, kai gautas apmokėjimas (neįtraukiama savaitgaliais ir švenčių dienomis).Tranzito laikas gali ilgai, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siunta per 20-45 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Jūs turite daug pasirinkimų, kad greičiausias gauti jums prekę (DHL,EMS,FEDEX,Epacket,UPS),mes turime didžiausia nuolaida su šia.

MOKĖJIMO

1 www.supinam.lt sąlyginio Deponavimo yra teikiama pirmenybė.Alipay T/T, west union, moneybookers galima.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą,tikslią ir išsamią pristatymo Adresas yra:vardas, pavardė, telefono numeris ir adresas, naudojamas laivybai, vartotojo vardas.

3 negavus mokėjimo, mes atsiųsime galutinį pranešimą.Dvi dienas po pranešimo, užsakymas bus atšauktas ir prekės bus paleistas atgal į inventorių.

4 Kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, "moneybookers", "Western Union" yra.Galite pasirinkti bet kokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.supinam.lt ir nebus uždaromos, kol gavo savo prekes, ir yra patenkinti, kad.

5 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

ATSILIEPIMAI

1 paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

2 į Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

3 Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis

DUK

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū !

Papildoma Informacija

VYRAI Tees Audiniai O-Kaklo Trumpas Pavasarį ir Rudenį JAV, ES, UK, AS dydis, pls patikrinti dydžio diagramos, kai užsakymą! Kasdien Spausdinti Medvilnės No Sporto SALĖ&Giv Topai Žemyninė Kinija Atsitiktinis Paprastųjų
Lytis
Viršūnės Tipas
Audinio Tipas
Apykaklės
Rankovės Ilgis(cm)
Taikoma Sezonas
Dėmesio
Taikoma Scena
Modelio Tipas
Medžiaga
Su gobtuvu
Prekės Pavadinimas
Elemento Tipas
Kilmės
Stilius
Rankovės Stilius

Palikite peržiūros

Rasti Savo Rungtynes

Susiję produktai

Rheaclot Esate Priekaba Parkas Esu Tornadas moteriški Medvilniniai marškinėliai Ponios Grafinis Tee Viršūnės
Išpardavimas
Rheaclot Esate Priekaba Parkas Esu Tornadas moteriški Medvilniniai marškinėliai Ponios Grafinis Tee Viršūnės
€10.37 €15.03

Dėl skirtingų matavimo metodų ir pareigas, gali būti 1-2 cm paklaida. prašome patikrinti dydžio diagramos ir pasirinkti tinkamą dydį, kad tinka jums geriau. kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus!

Moteris Viršuje 2021 Valentino Diena Širdies Print O-Kaklo T-shirt Viršų trumpomis Rankovėmis Atsitiktinis Palaidų Vasaros Moterų Marškinėliai Plius Dydis Harajuku
Išpardavimas
Moteris Viršuje 2021 Valentino Diena Širdies Print O-Kaklo T-shirt Viršų trumpomis Rankovėmis Atsitiktinis Palaidų Vasaros Moterų Marškinėliai Plius Dydis Harajuku
€4.09 €8.89

Savybės: 1 .jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus pakankamai savo dwearing 2.stilingas ir patogus dizainas, kad jūs daugiau patrauklus, gražus 3.puikus kasdieniam,aš tikiu, kad jums tai patiks! 4. dėvėti šias palaidinė išlaikyti mados ir padaryti jūsų gyvenimą daugiau malonus. 5. 100% brand new ir aukštos kokybės. produkto informacija: sezonas: pavasaris,vasara,ruduo lytis:

Y2k Trumpas Rankovės Pasėlių Viršuje Moterų Mygtuką Iki Turn-Žemyn Apykaklės Marškinėliai Moterims, Atsitiktinis, Kietas Vasaros Mados Moterų Trumpas Tee Apkarpyti Viršūnes
Išpardavimas
Y2k Trumpas Rankovės Pasėlių Viršuje Moterų Mygtuką Iki Turn-Žemyn Apykaklės Marškinėliai Moterims, Atsitiktinis, Kietas Vasaros Mados Moterų Trumpas Tee Apkarpyti Viršūnes
€13.15 €21.20

Pastaba: 1. prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.nesirinkite tiesiogiai pagal yourhabits. 2. dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3. jei jūs vis dar nežino, kaip pasirinkti tinkamą dydį save, susisiekite su mumis! modelis rodo realios foto

Cody Lundin Kvėpuojantis Medvilnės Marškinėlius Juodos Ir Baltos Spalvos, Trumpomis Rankovėmis Vyrams
Išpardavimas
Cody Lundin Kvėpuojantis Medvilnės Marškinėlius Juodos Ir Baltos Spalvos, Trumpomis Rankovėmis Vyrams
€4.51

Jei norite tinkinti savo logotipą ir savo dizainą,pls nedvejodami kreipkitės į mane.

ROSEGAL Rudenį Megzti Tee Marškinėliai Moterų Plius Dydis Viršūnes Naujas Mados Samtelis Kaklo, ilgomis Rankovėmis Išpjovą, Palaidinės, Raudona 4XL
Išpardavimas
ROSEGAL Rudenį Megzti Tee Marškinėliai Moterų Plius Dydis Viršūnes Naujas Mados Samtelis Kaklo, ilgomis Rankovėmis Išpjovą, Palaidinės, Raudona 4XL
€21.46 €33.54

Stilius: mados kartų: kasdien apykaklė: samtelis kaklo rankovės ilgis: pilna tinka tipas: reguliarus medžiaga: poliesteris,poliuretanas,viskozė audinys ruožas: aukštos ruožas embellishment: iškirpti modelio tipas: kita sezonus: rudenį,pavasarį svoris: 0.3800 kg pakuotės turinys: 1 x t-shirt dydžių lentelė mūsų dydis dydžio etiketė striukės talpinti us dydis krūtinė juosmens klubai cm colių cm colių cm colių s